Welkom

Op zoek naar vakantiehuis huren of een vakantiehuis in de Belgische Ardennen (Hautes-Fagnes)? U bent op de juiste plaats!

Wil je een weekend bij vrienden blijven of de familie herenigen? Geniet van ons houten chalet! Dit chalet in Noorse stijl is voorzien van alle moderne gemakken. Een pitoresque geur, een warme en vriendelijke sfeer en een zeer functionele kant maken de Chalet Walk tot een plek waar je je goed voelt. Het heeft een zwembad en 10 bedden.

Het ligt in het kleine dorpje Walk (gemeente Waimes, de Belgische Ardennen), in de buurt van Malmedy, de Chalet Walk. Het groen van de Malmedische regio is erg in trek bij vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, maar ook voor toeristen die naar de Belgische Ardennen komen om een ​​actieve vakantie door te brengen met activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen … om er maar een paar te noemen.

Vele gemarkeerde paden leiden natuurliefhebbers, te voet of met de mountainbike, naar een prachtig uitzicht en laten ze de vele shows bijwonen die de natuur hen door de seizoenen biedt. De steden Spa en Francochamps, allemaal dichtbij, bekend om de thermische infrastructuur en het Formule 1-circuit, zijn populaire bestemmingen voor toeristenliefhebbers, zoals het kleine en typische stadje Montjoie (Monschau) in Duitsland.

Fotos

Tarieven

Seizoen Duur Prijs
Midden seizoen: Weekend: vrijdag tot zondag 400 euro
april, mei, juni, september, oktober Mid-week: maandag tot vrijdag 350 euro
Eén week: vrijdag tot vrijdag 600 euro
Hoogseizoen Minimum één week 700 euro
Paasweekend 500 euro
Hemelvaartweekend 500 euro
Pinksteren 500 euro
  • Verwarming (hout) : 70 euro /m3
  • Elektriciteit: 0,32 euro/KW (berekend op basis van de teller)
  • Vuilzak van de gemeente Waimes: 1 euro
  • Waarborg van 300, af te geven bij aankomst. Restitueerbaar binnen 15 dagen na vertrek
  • Beddengoed moet u zelf meebrengen!
  • Schoonmaak: 50 euro
  • De chalet wordt in principe niet verhuurd van 15 november tot 15 april

Bankrekening

BE55248008576244

Claude REMION
rue de la Warchenne, 25
4960 MALMEDY